Sad mac...


Varför varför varför?? Min dator har kraschat! Killen på apple-store diagnostiserade den med trasig hårddisk. Jippi.. Chansen finns (men den är sjuuukt liten) att det löser sig med att formatera dator, men eftersom att den inte kunde starta upp ens med hjälp av en annan dator så lutar det åt att det krävs en hårddiskstransplantation.. Ååååååh, min baby..! ♥

I övrigt så är reparationen av duschen i full gång här i huset. Det i sin tur innebär att vi inte har någon dusch = lite jobbigt. Som tur är så kan vi använda toan iallafall, men just duschen är bara ett stort hål i väggen nu i princip (skulle visa en bild, but since my computer is sick, I cant transfer the photo from my iPhone..). Herregud! Jag börjar redan prata som alla diverse hollywood- och new york-fruar som inte kan prata svenska nå mer, utan pratar hälften engelska..! Det låter dumt när dom pratar så, men faktiskt, när man pratar engelska hela dagarna så börjar man tänka på engelska och då känns vissa meningar omöjliga att formatera på svenska. Precis som den ovan..

Imorgon ska vi iväg på stora gigantiska Tescos. Får se om vi hinner nån sväng till Ikea som vi pratat om. Inte för att vi behöver grejer, men Ikea är ALLTID kul. Om inte annat så kan man ju bara åka dit och käka lite lunch och kolla på fina grejer och drömma lite om perfekta kök och snygga soffor!

Publicerat: 2011-03-08 @ 21:55:41


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!