God jul!!

Vi startade julfirandet med tomtegrötsfrukost hos mamma. Finns väl egentligen inget bättre sätt?!

När älsklingen skulle iväg till jobbet kring 12.30 så promenerade vi andra iväg till mormor för vårat traditionsenliga julfina hos henne. Vad tror ni väntar på oss på bordet om inte sju sorters kakor? Preciiiis som det ska vara alltså!

Vi hann just precis spela två partier hjärter sju innan vi blev tvungna att skynda oss hem till Kalle. Hallå, man kan ju inte missa det, viktigast på hela julen ju (förutom julklapparna då såklart ;)).

Men det var inte det lättaste att hålla sig vaken genom hela Kalle, för någon av oss! Vette tusan vad det är med oss, men hela gänget är supertrötta, som om vi inte sovit på veckor..

Vi lyckades iallafall klara oss genom hela Kalle, och tog tag i maten. Eftersom att vi är så pass få som firar så kör vi på litet och simpelt julbord. Men lika mätta blir vi för det!

Nu ligger alla i extrem mat-koma. Bröderna ligger och snarkar på soffan, jag dåsar i en fåtölj, och mamma sitter och löser nå korsord. Ingen full fart här minsann. Lika bra det, då vi måste vänta med klapparna till efter halv tio, eftersom Kanu inte är hemma förrän dess. Och då FÅR man bara inte va trött ;)

Publicerat: 2011-12-24 @ 18:30:37


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!