Flyttkaos

Sen vi kommit hem har det inte varit någon ordning på nånting alls. Om allt hade gått enligt planerna så skulle vi nu bo på tuna, färdiginflyttade, julpyntade, och allmänt glada och normala. Men vi hann inte mer än flytta in alla våra grejer i lägenheten innan vi insåg att den är totalt ostädad. Mysigt att flytta in i en annan människa och hennes 7 katters smuts, damm och äckelpäckel..

Inte nog med att det var smutsigt, massor med grejer var trasiga, och hon hade tagit med sig alla sopkärl, diskproppen och duschdraperistången. Bland annat.

Så av förklarliga skäl har vi inte kunnat bo där, trots att alla våra grejer är där sen i torsdags. Sedan dess har vi åkt runt på sov-turné hos en massa olika familjemedlemmar, och har spridit ut våra tandborstar, mobilladdare, strumpor och diverse andra lösa prylar runt hela Luleå i princip..

Idag har lulebo hur som helst skickat en städfirma till lägenheten, äntligen. Borde egentligen ha blivit gjort innan vi flyttade in. Så nu håller vi tummarna att domdär klara tills imorgon eftermiddag, så kan vi flytta in på allvar och bo i våran lägenhet som normala människor, vore nice!

Nu = dags att koncentrera sig på hockeyn på tvn

Publicerat: 2011-12-05 @ 20:43:42


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!