Finally!!

Hann bara gå upp och slänga mig i soffan så plngade det på dörren. Vem fan kommer och hälsar på oanmäld före 10 på en onsdagsmorgon? Bara att hoppa i ett par brallor (vill inte öppna för främlingar i bara trollor) och försöka att inte se heeelt nyvaken ut. Kikar i titthålet - ÄNTLIGEN, Lulebo som har fått lite tid att komma och fixa våra läkande kranar, stoppen i avloppet, köksfläkten och lampan i den, ett lysrör till lampan under köksskåpen, dusch-handtaget som satt åt fel håll, trasiga handtaget på skafferiet och dom lösa literna. Undra om jag fick med allt nu?

Så nu kan vi leva lite mer normalt, helt fantastiskt underbart. Hade väl aldrig trott att det skulle bli klart innan jul, så jag får minsann tacka och ta emot, får se det som en lite tidig julklapp helt enkelt!

Nu är det bara att byta om för att göra sig redo för en ledig, men såklart ändå fullspäckad dag. Såhär 3 dagar innan julafton har man väl inte tid att lalla runt helt planlöst? Nej, det är mycket som ska hinna göras och fixas. Vi börjar med spel hos Sara!
Publicerat: 2011-12-21 @ 10:53:08


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!