INTERNET!


Har inte haft internet på några dagar nu, därför har det varit lite taskig uppdatering hära. Så därför blir det ett lååångt inlägg nu med det som jag skrivit under dagarna i samma inlägg här.

Godmorgon Torsdag. Det är lite svårt att hålla reda på dagarna när man är ledig och ute och flänger. Egentligen spelar väl dagarnas namn inte så stor roll, men det är ju bra att ha lite koll iaf!

 

Nå igår vart det inget Amsterdam. Vi vandrade istället runt i den "lokala stan" som var rätt liten men jättemysig och fin. Det fanns en fin park där dom hade getter, får, ankor, hönor, katter.. så det var väldigt kul, speciellt för Abus dotter Imani som snart är 2 år. Vi hann även en sväng till ett annat centrum vid tågstationen och universitetet. Där myllrade det av studenter och därmed även cyklar. Dom hade väääldigt smarta cykel-parkeringshus med flera våningar. Mycket spännande, i know, men dom var faktiskt väldigt imponerande! Vi gick sedan och käkade på McDonalds (så blir det när det inte finns max). Jag skäms nästan lite, men vad tusan gör man?!

 

Sen stack vi hem igen och hängde, blev även en liten kvällspromenad i området där vi bor, så nu hittar vi jättebra här. Synd bara då att vi sticker härifrån redan kväll, men vi kommer tillbaka på söndag!

 

nästa inlägg från senare samma kväll:

Idag torsdag har varit en väldigt mysig och lugn dag. Efter att vi vaknat och allt det där vanliga så gick jag och darling in till staden igen, om man nu egentligen kan kalla det för stad? Som sagt väldigt liten men mysig och så. När det vart dags för lunch verkade det som att vi var de enda som var hungriga i hela stan, alla restauranger var nämligen stängda och klockan var typ 11.30. Konstigt tyckte vi, så vi hoppade på bussen och åkte mot Leiden centralstation där vi var igår. Där hittade vi en restaurang där dom hade pancakes, mums! Vi käkade dom med nutella på och det var riktigt gott faktiskt, hade väl inte trott det men tydligen så! Efter det har det inte hänt så mycket, vi åkte hem, socialiserade med vår hollandfamilj och packade om väskorna. Nu har grabbarna åkt iväg till någon sjukgymnast eller vad det nu var, så jag, Yolanda och Imani är kvar här och försöker få internet att fungera igen. Synd att vi inte är speciellt tekniska..

 

Ikväll när boysen kommer tillbaka åker vi till deras träning och sen bär det av in mot Amsterdam där vårt hotell väntar på oss. Det gäller att lyxa till det lite när man väl åker iväg på semester, vem vet när vi kommer oss iväg nästa gång?!

 

Så morgon blir det shopping på allvar i storstan (hoppas jag). Fast det är väl inte det lättaste när man har en suckandes sambo som sällskap. Ska försöka så gott det går iallafall. Han har ju köpt 2 nya fotbollsskor idag så då måste han ju låta mig shoppa lika mycket. Minst. Nå vi får väl se hur det går!

 

Nu är det dags för lite mat, ha en fin torsdagskväll!


Publicerat: 2009-10-30 @ 09:42:05


2 kommentarer
Postat av: Jeanette

Det verkar vara så härligt i Nederländerna - jag vill oxå åka dit!



Ett tips: gå med www.gratis5.se/user/register/Jeanette81 Det går snabbt att få presentkort och finns presentkort på nästan alla kedjor. Tog mig bara 3 veckor att få ihop till det första. Går man med via länken ovan får man just nu 25 extra poäng, dvs. totalt 75 mot annars 50. Så passa på!



Ha en fortsatt härlig fredag.

2009-10-30 - 18:47:04 | URL: http://heltvanligtliv.blogspot.com
Postat av: anita, illatan och Mats

Här sitter Vi i Tv soffan och äter Lördagsfrukost. Kvällsmat för Adam. Han ska snart gå och lägga sig....Vi andra laddar för dagens "måsten" SHOPPA, tända ljus, njuta av livet och naturens bilder. Lite vitt på marken och några grader kallt. FINT! Längtar efter er. Vill se och höra mera om Holland och maten! Är pannkakor med Nutella nationalrätt ???

2009-10-31 - 10:21:37 |

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!